خیانت همسر

دوستم با دو فرزند متوجه خیانت همسرش شده...، اون خانم مطلقه است و دو تا ازدواج ناموفق داشته .ظاهرا از اقوام آقا هم هست. البته حدود سه ساله که متوجه شده. اوایل ظاهرا همسرش اون خانم رو صیغه کرده بود که متوجه شد و بین خودشون موضوع رو حل کردن و ابراز پشیمونی کرده بود همسرش. اما دوستم میگه میدونم هنوز با هم ارتباط دارن و مشکوک نزدیک به یقینم. اینم بگم که دوستم در رابطه با همسرش از هیچ لحاظ کم نمیذاره و همسرش هم راضیه ازش. اما میگه نمیتونم از فکر اون خانم در بیام چون نیاز به کمک داره و پشتیبان نداره و ....

دیگه خسته شده و دنبال مدرک محکمه که برخورد جدی کنه. اما حیفه زندگیشون چون بهم علاقه دارن و بچه هم دارن. لطفا راهنمایی کنید که چطور باید با همسرش برخورد کنه درصورت اثبات ارتباط چه تصمیمی درسته ممنون میشم پاسخ بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام عزیز

در ابتدا باید بگم که بهتره دوستتون خودش برای مشکلش اقدام کنه نه شما.

و دیگه اینکه باید دوستتون با خودش به قطعیت برسه که میخواد زندگیش رو حفظ کنه یا این رابطه رو تموم کنه .

در صورتیکه ایشون قصد حفظ زندگیشون رو دارند باید به یک روانشناس مراجعه کنند و مساله بی وفایی همسرشون رو کامل حل کنند که در این صورت بخشش به معنای واقعی اتفاق میوفته نه بخاطر همسر خیانتکار بلکه بخاطر اینکه خودشون لایق در آرامش زندگی کردن هستند و درنهایت فردی که مایل به ادامه زندگی با همسرش هست پس دیگه دلیلی برای کنکاش کردن برای پیدا کردن مدرک وجود نداره چون با اینکار فقط روزبه روز حال خودش رو بدتر میکنه و مدام در این برزخ باقی میمونه که آیا همسرش در حال خیانت هست یا نه و قطعا کسی که دنبال پیدا کردن مدرک هست

بالاخره مدرکی برای اثبات این شک و تردید پیدا میکنه .بنابراین باید با همسرشون قاطعانه صحبت کنن و ازشون بخوان که سعی کنن با انجام رفتارهای اطمینان بخش سعی کنن رابطه رو ترمیم کنن مثلا تا مدتی همسرشون وقت بیشتری رو با ایشون بگذرونند و در دسترس ایشون باشن و....