فراموش کردن عشق

سلام چند نفر تا به حال ازم پرسیدند چطور عشقمونو فراموش کنیم!؟ من گفتم فقط با گذشت زمان فراموش میشه، هر چند طولانی. همین طور مرور نکردن خاطراتتون با اون فرد و کادوها و یادگاریهاشو ندیدن.

لطفا اگر راه حل خوب و بهتری سراغ دارید راهنمایی بفرمایید.خیلی ممنون.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزيز سلام
اگر بخوايم توى اين مساله تنها از گذشت زمان استفاده كنيم يک چيز خيلی با ارزش رو در خودمون نابود ميكنيم و اون انرژى احساسى درونمون هستش و اين امر باعث بروز مشكلات در روابط احساسى آينده هم خواهد شد.
يكى از مسايل مهم در درمان شكست عشقى توانايى بخشيدن شريک عاطفى پيشين هستش كه يک فرايند عميق عاطفيه و قبل از هر چيز سبب آرامش خود فرد ميشه.
براى  درمان شكست عشقى بايد از ٤ مرحله ی روانشناختى شوك، انكار، بازآفرينی و استقلال عاطفى گذشت.
فراموش كردن شكست عشقى در واقع هنر زندگى ست كه يادگيرى اون واسه همه ضرورت داره. مشاوره روانشناسى، آموزش هاى مربوط به رفتار در زمان بحران، متدهاى مربوط به تغيير شخصيت و خيلى روشهاى ديگه هستن كه با استفاده از اونها ميتونيم در راه اين فراموشى و درمانش قدم برداريم.