سلام.من به علت خونریزی از بدو بارداری تا هفته ۱۶ روزی یک عدد شیاف پروژسترون و بعد از آن هفته ای یک آمپول  پرولوتون ۲۵۰ مصرف کردم البته به دستور پزشک و تا هفته ۳۷ باید مصرف کنم.با توجه به اینکه جنین من پسر است میخواهم بدانم آیا  این داروهای هورمونی مشکلی برای جنین ایجاد نمیکند؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر بر اساس نظر پزشک و با توجه به بررسی های کامل این دارو تجویز شده است با اطمینان آن را استفاده کنید. مشکلی ایجاد نخواهد شد. نگران نباشید‌. روز خوش