سلام خسته نباشید، من حامله ام تازه دو ماهم تموم شده و وارد ماه سوم شدم و دو هفته پیش سونو قلب رفتم همه چی خوب بود، من ویارم خیلی زیاد بود و حالت تهوعم خیلی داشتم که الان کم شده یعنی بعضی وقتا زیاد میشه بعضی وقتا کم این موضوع منو نگران کرده. چون میگن کم شدن ویار به رشد جنین مربوطه اگه ممکنه جواب بدین خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اطلاعاتتان را از افراد علمی به دست بیاورید.‌ این مسئله خیلی به رشد جنین مرتبط نمیشود. با افزایش سن بارداری شدت این مسئله کمتر میشود. برای بررسی بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش