علائم گردن گرفتن نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 621 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید گردن یک نوزاد چهار ماهه باید کاملا سفت شده باشه؟ پسری دارم چهار ماه تمام احساس میکنم یه مدتیه که گردنش رو بالا میگیره خسته میشه و ول میکنه همش پایین را نگاه میکنه اما سرشانه که می زارم خودش سفت میگیره یا دمر که می زارم سر و شانه را میاره بالا یه مدت نگه می داره بعد خسته میشه لطفا مشخصات گردن گرفتن سالم را بگید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. با توجه به توضیحاتی که فرمودید گردن گرفتن فرزندتان مشکلی ندارد. به هر حال از نوزاد ۴ ماهه نباید انتظار داشته باشید که مانند بزرگ سال ها گردنش را کاملا سفت نگه دارد. از علائم گردن گرفتن همین که در حالت دمر بتواند گردنش را به اندازه ۴ انگشت و ۱۵ ثانیه نگه دارد نشان دهنده گردن گرفتن کامل است. پس نگران نباشید.

تجربه شما

وای که چقدر منم حرص خوردم ۴ ماه ۵ روزگی کامل گرفت کلا تنبله یک دکتر گف تا واکسن ۶ وقت داره حالا دیگه نمیدونم