اخلاق بد همسرم

با سلام خدمت شما ممنون از وقتی که میگذارید و به سوالات جوابگو هستید، من ۳۲سال سن دارم و ۵ ساله که ازدواج کردم، قبل ازدواج هم دوران آشنایی طولانی با همسرم داشتم، اخلاق شوهرم روز به روز بدتر از قبل میشه ما تو دوران دوستی مشکل خاصی نداشتیم به غیر از چند مورد که قهرمون بیش‌تر از چند ساعت طول نمیکشید ، ولی الان اگه من کوچکترین حرفی بزنم شوهرم اعتراض میکنه بداخلاقی میکنه. جواب سربالا بهم میده بعضیاش واقعا دیگه باور نکردنیه مثلا وقتی من یا پسرم مریض میشیم دکتر نمیبره اگه هم من اصرار کنم برای پسرم که حتما بریم تو مطب قیافه میگیره چند روز قیافه میگیره که لازم نبود ببریم، یا چندین ساله که ما تو یه خونه قدیمی زندگی می‌کنیم  نه پول رهن جمع میکنه نه وام برمیداره نه تلاشی میکنه هر سال میگه سال بعد ولی موقع قرارداد که میشه بدون اینکه توضیحی بده میگه امسال نمیتونیم اونم وقتی من بحثو باز کنم میگه وگرنه تا آخر عمرم من چیزی نگم وضع زندگیم همینه ، کلا درمورد هیچی حرف نمیزنه از سرکار که میاد میشینه با گوشی تا آخرین لحظه ای که میخوایم بخوابیم ببخشید یه بوسه یه بغل بعد شب خیر، با همه چی مخالفه مثلا میخوام تو پارک از پسرم عکس بگیرم نمیذاره میگه تاریکه الان یا همه میگیرن عکس تو هم باید بگیری، دفعه بعد میگیری هرکاری میخوام بکنم میگه بعدا، کلا این تکیه کلامشه بعدا ، تصور کنید چقدر بهم فشار روحی میاد، بسیار شلخته ست از کاغذهای عابر بانکش تا پول خرد گوشه کنار خونه یا تو کمدی پره، میوه که میخوره هسته اش رو میذاره روی میز یا لبه‌ پنجره، بارها با هزار زبون بهش گفتم با مهربونی با ناراحتی ولی تاثیر نداره، فقط وقتی میره سر شیفت مسواک میزنه لباساش مرتبه، وگرنه تو خونه اصلا مهم نیست چجوریه درحالیکه من برعکسشم و این بیش‌تر اذیتم میکنه ، وقتی میخوایم کاری بکنیم به تعویق میندازه، بعضی وقتها چند ماه میگذره تا کاری رو انجام بده، ما رابطه هم نداریم وقتی باردار شدم ‌دو سال رابطه نداشتیم الانم خیلی کمه قبلاها من پیشقدم میشدم ولی چندبار که پس زد دیگه جلو نرفتم از همون اوایل ازدواجمون هم فهمیدم که فیلم ... میبینه و خیلی ببخشید که انقدر واضح مطرح میکنم خودارضایی هم میکنه، واقعا موندم چجوری برخورد کنم باهاش خواهش میکنم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل فعلا خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

ممنونم از اينكه اينقدر به خودتون و سلامت زندگيتون اهميت دادين كه قدمي برداشتين و دست به كار شدين.
قبل از ازدواج و بعد از ازدواج واقعاً شرايط متفاوت هستش و بعضي وقت ها متاسفانه تا وقتي كه ازدواج صورت نگيره و زندگي مشترك آغاز نشه افراد خود واقعيشون رو نشون نميدن نه اينكه حتماً به قصد باشه نه چون افراد در زمان درستي اغلب در بهترين حالت خود همديگرو ميبينن و مسئوليتي بيش از اون دوستي نسبت به هم ندارن.

با توجه به توضيحات شما شايد انگيزه ايشون در زندگي كم شده و حالاتي از افسردگي رو شايد دارن تجربه ميكنن و چيزي كه مشخص هستش الويت هاي زندگيش همسر و فرزند و زندگي مشتركش نيست.اينكه با همديگه ارتباط جنسي ندارين و خود ارضايي هم ميكنند ميتونه نشانه اي باشه از مشكلاتي كه خودشون دارن تجربه ميكنن،ميخوام بگم كه بعضي وقت ها مشكل از خود درون يك طرف رابطه هستش كه حالا در غالب ازدواج كه باشه روي طرف مقابل كه همسر باشه تأثير ميگذاره و شرايط ناراحت كننده اي رو به وجود مياره.
با توجه به اطلاعاتي كه توضيح دادين من نظرم رو در حد خلاصه عرض كردم خدمتتون و پيشنهاد من اين هستش كه براي پيگيري و بررسي دقيق تر و بيرون اومدن از اين شرايط ناراحت كننده اي كه دارين حتما به يك مشاور خانواده و زوج درمانگر مراجعه كنيد.

پايدار باشيد