سلام وقت بخیر، راستش من عادت ماهیانه نامنظم دارم سونوگرافی رفتم جوابش تصویر ضایعه cystic با دیامتر تقریبی 22mm در تخمدان راست دارم و کیست دارای جدار صاف و منظم بدون اکوی داخلی است

اول میخوام بدونم این رفع میشه و نگران کننده نیست؟ بعد بنده الان قرص متفورمین میخورم و قرص دوفاستون دکتر گفته از روز 16 قاعدگی به مدت 10 شب، میخواستم اینم بدونم که من تاریخ آخرین پریودم 16 شهریور بوده اگه این ماه نشدم بازم از 16 روز بعد از تاریخ باید بخورم یا اینکه حتما باید پریود بشم؟ ممنونم جوابم رو بدین واقعا نگرانم برای این وضعیتم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

کیست 22 میلی متر همان تخمک هست و اگر بالای 3 سانت باشد کیست تلقی میشود.

برای مصرف دوره بعدی دوفاستون صبور باشید تا پریود شوید و بعد طبق سیکل پریود مصرف کنید.