تفسیر سونوگرافی

56 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من وقتی سونو گرافی دادم از ناحیه لگن رحم اندازه ۳۲*۶۲ میلیمتر و ضخامت آندومتر رحم ۹ میلیمتر و آدنکس دو طرف تخمدان راست۱۶*۳۱و تخمدان چپ ۱۸*۳۱ است می خواستم بدونم این وضعیت نرماله یا نه؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید بله با توجه به گزارش سونوگرافی انجام شده وضعیت رحم تخمدان های شما نرمال می باشد موفق باشید

تجربه شما

سلام

بهتر است با نوشتن چند خط در مورد جواب اظهار نظر نکنیم اینکه در چه روزی از سیکل سونو شده اید بسیار مهم است و بر اسا آن میگوییم نتیجه نرمال است یا خیر؟ با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

سلام منم رفتم سونوگرافی رحم و تخمدان ۳۲×۸۰ میلیمتر. آندومتر۱۰. فولیکول به قطر۱۶ در تخمدان چپ. در تخمدان ها فولیکول بزرگتراز ۸ میلی دیده نشده؟ نرماله آیا؟