افسرده هستم و تو رفتار با دیگران مشکل دارم ،نمیتونم درس بخونم چون دلسرد و ناامیدم به زندگی و همه چیز ،هر وقت تو زندگیم فعالیت شروع میکنم اول خوب پیش میرم ولی بعد مدتی ول میکنم خودمو نمیتونم تحمل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

اميدوارم خوب باشيد ،توضيحاتتون بسيار مختصر بود اما آنچه گفتيد علائمی از افسردگی هست كه می تواند به دنبال دليل و مشكلی خاص پيش آمده باشد و يا اينكه افسردگی اساسی باشد برای تشخيص بايد در ابتدا به روانپزشک مراجعه كنيد و با دارو درمانی شروع كرده و سپس از درمانهای روانشناسی كمک بگيريد.