حضانت فرزند با همسر معتاد

سلام وقت تون بخیر

۲۴ ساله  هستم یک فرزند پسر چهار ساله دارم  شوهرم بیکار معتاد هستش. میخواستم بدونم اگه طلاق بخوام حضانت پسرم بهم میدن در چه صورتی میشه طلاق یک طرفه گرفت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

درود و احترام

١- اصولا حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و پس از آن با پدر خواهد بود مگر در شرايط خاص.

٢- برای اينكه بتوانيد تقاضای طلاق نماييد يكی از شرايط مندرج در عقدنامه جهت ايجاد حق طلاق نياز ميباشد. به نظر ميرسد عدم پرداخت نفقه و اعتياد همسر شما دلايلی برای طلاق باشد، پيشنهاد ميگردد قبل از طرح دعوی طلاق با مشاور حقوقی به صورت حضوری مشاوره داشته باشيد.

برقرار و سرافراز باشيد.