شنوایی سنجی کودک

198 بازدید 1 تبادل تجربه

دخترم که به دنیا اومد یکی دو بار همون نوزاد بود بردیمش شنوایی سنجی اما چون خواب نبود قبول نکردن بعدش دیگه سهل انگاری کردیم و موضوعاتی پیش اومد نرفتیم الان سه ماه و ده روزشه الان ببریم دیر شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان

از نظر استانداردهای جهانی غربالگری ،باید غربالگری شنوایی نوزاد تا یک ماهگی انجام شود اما از نظر استانداردهای چکاپ سلامتی نوزاد ،چکاپ شنوایی در سه مرحله یک ماهگی ، سه ماهگی و شش ماهگی قابل انجام است لذا توصیه می شود حتما تا قبل از شش ماهگی ارزیابی شنوایی صورت گیرد.از طرفی چون در ارزیابی شنوایی نیاز به سکوت نوزاد هست حتما سعی کنید قبل از مراجعه به کلینیک شنوایی بی خوابی به کودکتان دهید تا زمان انجام تست شنوایی بتوانید بدون دارو و به راحتی کودک را  بخوابانید.

تجربه شما

باسپاس از پاسخگویی شما