با سلام 32 سالمه با مزاج بلغم و وزن 89 کیلو و قد 166 سانتیمتر. میافتم به وزن متناسب قبل بارداری اولم برسم بدون اینکه به سلامتی ام لطمه بخوره.ام سی اچ 24/3 و ام سی اچ سی 30/1 هست و ام سی وی 80/9 هست.هموگلوبین 11/7 هست. اما این اس آر خونم 52 هست.لطفا درمورد کالری روزانه مصرفی و وزن مناسب توضیح بفرمایید
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام بایستی رژیمی متناسب و حدود ١٥٠٠ تا ١٦٠٠ کالری داشته باشید. برای کم خونی بهتر است مکمل مصرف نمایید و حتما روزانه حداقل ٨ لیوان مایعات را مصرف نمایید. در مورد فاکتور التهابی خون که بالاست با یک متخصص عفونی مشورت نمایید. در صورتیکه با تنظیم کالری مشکل داشتید می توانید با من در تماس باشید با احترام دکتر پیام فرح بخش