آیا به جای قرص میتوانم از آی یو دی استفاده کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام ۲۶ سالمه به تازگی عقد کردم به گفته پزشکم نباید دارو ضدبارداری بخورم چون گفتن چاقیم رو تثبیت میکنه

در روابطمون هنوز دخول کامل نداشتم و براساس معاینه قبل از ازدواجم پرده حلقوی دارم دوره هام ۳۲ الی ۳۵ روزه ست دو سال گذشته روزی ۲ عدد متفورمین میخوردم به تشخیص پزشکم برای تنبلی البته تا به حال که مرتب آزمایش و سونو میرم هیچگونه کیست و مشکلی نداشتم.

میخواستم بدونم استفاده از آی یو دی برای من مناسبه؟ و اینکه چون هنوز دخول نداشتم برام انجام میدن؟

چون عروسیم حدودا یک ماه بعد میخوام اقدام کنم که حداقل یکبار قبل از رابطه کاملم با آی یو دی پریود شده باشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز روش جلوگیری آی یو دی برای کسانی است که دارای حداقل یک فرزند می باشند بهترین گزینه برای شما استفاده از کاندوم می باشد نکته بعدی استفاده طولانی مدت از قرص متفورمین توصیه نمی شود به خصوص شما که مشکل کیست تخمدان ویا اقدام به بارداری ندارید بهتر است با ورزش کردن و داشتن  رژیم غذایی مناسب  وزن خود را کاهش دهید موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از شما

علت اینکه باید بعد از زایمان اول آی یو دی قرار بدهند چیه؟

@rahimi7165

خواهش می کنم

دوست عزیز به علت اینکه ریسک عفونت بعد از گذاشتن آی یو دی وجود دارد ممکن است باعث چسبندگی لوله های رحمی شود به همین علت در کسانی که فرزند ندارند این کار انجام نمی شود  البته ریسک آن خیلی کم است موفق باشید.