تشکیل شدن قلب جنین

سلام

من 5 مرداد آخرین پریودم بود 3 مهر رفتم سونوگرافی گفت 5 هفته و چهار روزشه ....، به نظر شما چندم برم برای دیدن قلبش که مطمئن باشم تشکیل شده ؟

آزمایش قند ناشتام 96 و دو ساعت بعد از صبحانه (یک کف دست نون و پنیر "چیزی که تقریبا همیشه میخورم ") 104 بود به نظر شما زیاده ؟باید کم تر بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز برای ضربان قلب جنین باید ۲ هفته دیگر سونوگرافی انجام بدهید نگران نباشید مشکل دیابت بارداری ندارید و قند دو ساعته شما نرمال بوده است  موفق باشید.