من پاهام سوخته حالا گوشت اضافه و کلوئیدداره و خیلی درد میکنه و نمیتونم سرپا بایستم همش باید پامو تکون بدم .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

سوختگی دقيقا در كدام قسمت پاست؟

چه مدت از وقوع سوختگی ميگذرد؟

كلوئيد چه رنگي دارد؟

در مراحلی كه كلوييد حالت زخم مانند دارد و قهوه ای و يا قرمز است به راحتی با برخی پماد ها كه بايد به ديتور پزشک متخصص پوست باشد رفع مي شود اما در مراحلي كه كلوئيد سفت و سفيد رنگ مي شود كمی سخت تر رفع مي شود ولی به هر حال با علم روز و ليزر هاي پيشرفته بدون درمان نيست.

تجربه شما

سلام خسته نباشید

سوختگی دورمچ پام تا قسمت پشت ساق

شش ماهه ازسوختگیمون میگذره

به رنگ قرمز و قهوه ای که یه بارکورتون تزریق کردم رنگش یکم روشن شده نصفش دکترجراح پلاستیک گفتن که لیزر فقط رنگش و روشن میکنه برای درد پاهام فیزیوتراپی نوشتن احساس کشیدگی،توپاهام دارم