تزریق آمپول پرولوتون

56 بازدید 1 تبادل تجربه

میخواستم ازتون خواهش کنم که راهنماییم کنید که دکتر رام آمپول پرولتون تجویز کرده اما روی آمپول پرولوتون ننوشتن فمولایف نوشتن استفاده کنم آخه دو بار استفاده کردم دکتر برام هفته ای یک عدد عضلانی نوشته بود این آمپول همون پرولوتونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر دارو را از داروخانه تهییه کرده اید نگران نباشید. هر دو یکی است و حاوی یک چیز است ولی اسم تجاری آن متفاوت است. پس طبق دستور پزشک آن را مصرف کنید.‌روز خوش

تجربه شما

تشکر فراوان از شما