سلام حدود دو ماه بعد از زایمان نزدیکی داشتم درد شدیدی داشتم و دو ساعت بعد از نزدیکی سوزش شدید ادرار داشتم هیچ نیاز جنسی ندارم و کاملا متنفر شدم زندگیم داره می پاشه از طرفی بعد از زایمان شقاق مقعد گرفتم روحیم خرابه حوصله هیچ کاری رو ندارم سرتاسر دردم چیکار  کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، ممکن است شما به افسردگی پس از زایمان مبتلا شده باشید که آستانه درد را هم پایین می آورد، بهتر است به روانپزشک مراجعه فرمایید و در عین حال کمبود میل جنسی تا مدتها پس از زایمان بعلت تغییرات هورمونی و شیردهی و افزایش مسئولیت و استرس و بیخوابی طبیعی است، اما بهتر است برای درد و سوزشی که مطرح کردید حتما توسط متخصص زنان نیز یک ویزیت شوید.اگر مطلبی مهمی نبود حتما در ادامه به درمانگر جنسی مراجعه کنید.