شک داشتن به همسر

سلام همسرم  از نظر عاطفی برام خیلی کم میذاره چون من قبلا نامزد کرده بودم و نامزدم بهم خیانت کرد بزرگترین شکست زندگیم بود و ۴سال با نفرت از تمام مردها زندگی کردم زندگیم جهنم بود تا این آقا اومد و پیشنهاد ازدواج داد (پسرخاله) که ایکاش نمی داد

من از ایشون تنها چیزی که خواستم این بود که گذشته  پاک و سالمی داشته باشه چون هیچ چیز دیگه ای نداشت پول و خونه و کار دائم و.....

و ایشون قول داد بهم که گذشته ای نداره و من قبول کردم و بعد من در گوشیش صیغه یاب و شماره چند تا دختر پیدا کردم

بهش شکاکم و اون خصلتی که از شکست اول داشتم دوباره در وجودم جوانه زد و چند برابر شد

بخاطر شک هام (بخدا مطمئنم چون من شاخکام تیز شده و تجربه دارم که مردی که سر به زیر نیست چه جوریه حالتاش )اون زیر بار نمیره

محبت بهم نمیکنه مشورت باهام نمیکنه برای آیندمون تلاش نمیکنه  فقط میگه دوست دارم  بهش میگم عشق میخوام میگه تو‌ بده خانوادش بهم کم محلی میکنن یا با حرفاشون ناراحتم میکنن طرف اونا رو میگیره و بعد میخواد باور کنم دوستم داره .باور کنم که من شکاکم و اون پاک پاکه

من هیچ محبتی ندیدم خودشم قبول داره میگه چون شکاکی (عکس یک خانم از فامیلم در گوشیش دیدم از یکی از دخترای فامیلم تعریف کرد جلو خودم گفت خوشگله)حس خوبی ندارم بهش

کمکم کنید به من میگه دیوونه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... ببينيد شما يا بايد راهتونو از اون جدا كنيد يا اينكه  واسه هميشه به همسرتون اعتماد كنيد و اصلا شک نكنيد و يكباره اعتماد كنيد ... تا زماني كه شما دائما به شكل يک كاراگاه عمل كنيد و اون رو زير ذره بين بگذاريد  و مدام كنترلش كنيد اوضاع  بدتر ميشه  ... برای اينكه همسرتون دنبال ديگری نره و شما رو واقعی دوست داشته باشه ، راهش كنترل كردن او نيست بلكه شما بايد با كارها و رفتارتون اونو عاشق خوتون بكنيد خودتون رو به چشمش جذاب كنيد نه يک كاراگاه كنترل گر