اختلاف با اقوام

سلام خسته نباشيد خواهش ميكنم كمكم كنيد چند وقتيه كه يک بحث پيش اومده با فاميلای درجه يكم اصلا برام مهم نيستن ولی وقتی يک چيزی ازشون ميشنوم يا ميبينمشون حالم واقعا بد ميشه سرم درد میگيره جوری كه حس ميكنم دارم سكته ميكنم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

سردرد و فشار روانی‌ ای که در چنین موقعیت‌هایی احساس می‌کنید، نشون میده که این مساله برای شما بی‌اهمیت نیست و خیلی داره آزارتون میده. احساساتی که ما تجربه می‌کنیم، برخاسته از افکار و نوع نگرش ما نسبت به مسائل هست. بهتون پیشنهاد می‌کنم بحث پیش آمده و احساس و افکارتون رو با یک مشاور به صورت حضوری در میون بگذارید تا به صورت دقیق‌ بررسی و بهتون کمک بشه.

به خدای بزرگ می‌سپارمتون