اقدام به بارداری

29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید,ببخشید من این ماه واسه بارداری اقدام کردم از روز یازدهم سیکل نزدیکی شروع کردم قبل از اقدام قرص آهن,مولتی ویتامین و.ید و فولیک میخوردم سوالم اینه که الان که واسه بارداری اقدام کردم میتونم بازم خوردن قرصهارو ادامه بدم یا اینکه باید قطع کنم؟این قرصها ضرری نداره؟

سوال دوم اینکه از روز یازدهم سیکل نزدیکی شروع کردم بنظرتون دیر اقدام کردم؟معمولا سیکلهام ۲۸،۲۹روزه است

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بعد از پاکی یک شب در میان اقدام کنید و اگر تا چند ماه نتیجه نگرفتید جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید. داروهای ذکر شده باید براساس نیاز و صلاح دید پزشک مصرف شود ولی مصرف یدوفولیک منعی ندارد و میتوانید آنرا استفاده کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام عزیزم

قرصاتونو میتونید تا زمان باردار شدن ادامه بدید و بعد از مثبت شدن تست بارداری فقط یدوفولیک رو تا انتهای ماه شانزدهم ادامه بدید و سایر مکملها رو با نظر پزشک باید مصرف کنید

بهترین روزهایی که احتمال باردار شدن هست بین یازدهم تا هجدهم سیکل هست که به صورت هر شب یا یک شب در میان باید نزدیکی داشته باشید