کم شدن حرکات جنین در هفته 22

با سلام

من بیست و یک هفته و سه روزم هست و از هفته بیستم حرکات جنین رو کامل احساس میکنم اوایل خیلی شدید و قوی بود و گاهی کل روز رو تکون میخورد اما الان حدود چهار روزه که خیلی حرکاتش کم شده و شاید هر سه چهار ساعت یک بار یک حرکت ضعیف داره آیا جای نگرانی هست؟

ضمنا من استراحت مطلقم و بیشتر روز رو به پهلو میخوابم و حرکاتش رو زیر نظر میگیرم.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر حرکت میکند و بیش از دو سه ساعت بی تحرک نیست نگران نباشید در غیر اینصورت چیز شیرینی میل کنید و بعد در حالت خوابیده به پهلوی چپ حرکات را چک کنید. سه چهار حرکت در نیم ساعت کافی است در غیر اینصورت به مراکز درمانی مراجعه کنید. شب خوش