درمان درد پشت زانو و کمردرد

یک ماهی میشود که پشت زانوی پای راستم درد میکند.وقتی برای حتی کمتر از 1دقیقه روی پاهایم می نشینم موقع بلند شدن پشت زانوم سفت میشه و درد میگیره و نمی تونم خوب راه برم بعد از 2 دقیقه ول میکنه.در طول روز هم زانوم درد میکنه.زانوم نه ورم داره نه قرمزه.فعالیتم زیاد نیست.از پله بالا نمیرم.  زیاد روی پاهام نمیشینم. موقع راه رفتن زانوهایم صدا نمیده.

سوال دوم.من 10سال قبل وسیله خیلی سنگین بلند کردم وشب از کمر درد نمی خوابیدم.این درد بامن بود و قابل تحمل بود.ولی از زمانی که فرزند دوم را حامله شدم و زایمان کردم این کمر درد خیلی بدتر شده است.من زمانی که حامله بودم وزنم خیلی بالا رفت 20کیلو وزنم زیادتر شد.الآن وزنم59 وقدم 156 است.بخاطر کمردرد اصلا نمی توانم به پشت بخوابم اگه بخوابم اصلا نمی توانم بلند شوم. اگر کمی خم کنم کمرم به شدت میگیرد و درد میکند. موقع راه رفتن کمرم صدا میده و سایش مهره ها را من احساس میکنم. لطفا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام، وقت بخير

سوال اول

الزاما نداشتن هيچگونه حركت مفيد برای زانو نيست، بهتر است عضلات اطراف زانو قوی باشند و مفصل زانو فعاليت نرمال و بدون آسيب را داشته باشد، راه رفتن در استخر نيم ساعت، پياده روی با كفش مناسب ١٥ دقيقه، حركات كششیمخصوص عضله همسترينگ (پشت ران)

تقويت عضلات جلوی ران (عضله چهار سر)

برای درد موضعی پشت زانو استفاده از حوله گرم كوتاه مدت دو بار در روز، استفاده از پماد های آزاد كننده عضلات مفيد است.

سوال دوم

معمولا بسياری از مشكلاتی كه داريم در حاملگی ها علامت بروز ميدهند چون در اين زمان بدن در وضعيت ضعيف خود قرار دارد،

بايد تمرينات مخصوص بعد از زايمان را شروع كنيد كه تمرين های با توپ است

احتمال زياد بيرون زدگی خفيف ديسک داريد كه قابل درمان است ولی بايد پيگيری كنيد