برچسب زدن و بی توجهی شوهر

باسلام.ممنون از حوصله و دقت شما به سوالم.چند سوال ازم پرسیدین جوابتونو میدم.من قرص آسنترا ۱۰۰و ولبان مصرف میکنم.علت هم بخاطر افسردگی و اضطراب و خجالتی بودنم از بچگی.کلا از ۱۸سالگی دارو مصرف میکردم.بهتر شدم کلا.ولی بازم اون اعتماد بنفس لازم رو ندارم. من ناخواسته باردارشدم. اصلا بچه دوست نبودم و نیستم.حتی قربون صدقشونم نمیرم .روابط گرم تو خونوادم وجود نداشت.شوهرم منو سرد میدونه.از لحاظ س ک س مشکل ندارم باهاش.ولی از زندگی لذت نمیبرم چون حرف بلد نیستم بزنم همش سختم میشه.و این باعث میشه خودمو دست کم بگیرم و شوهرم و خونواده ش منو بچه و بیخیال خطاب میکنن. همش  دوست دارم به مجردی برگردم اینجوری فکرکنم بیشتر آرامش دارم. چون اینجوری همش بهم امر و نهی میشه فکر میکنن هیچی بلد نیستم. انگار اختیار زندگیم دست مادرشوهرمه. لذتی نمیبرم. شاید شوهرم دوستم نداره دلی،من مورد دلخوا هش  نبودم حتما.ولی ازون طرفم همش واسه خونه خریدن باهام مشورت میکنه.حتی یک بار تو  دعوا بهم گفت خدا باعث و بانی این وصلت رو لعنت کنه.و گفت تو نامزدی میخواست جداشه  ازم ولی یکی جلوش گرفت.ولی در کل آدم مهربون و دست و دلباز و خوشروییه.منم همش فکرم اینه یعنی قراره مثلا ۳۰ سال منو اون کنارهم زندگی کنیم؟ اصلا شدنیه؟دوست دارم بیام بیرون از زندگیش.ولی به مامان بابام فکر میکنم غصه میخورن نمیدونم چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که خودتان اشاره کردید اعتماد به نفس شما کم است و باید خوداگاهیتان را بیشتر کنید
شما مادر یک فرزند هستید اینکه بعد از این مدت بخواهید به مجردی برگردید تا کمتر مورد انتقاد قرلر بگیرید نشان از فرار شما از مسئولیتهایتان است
توصیه میکنم در کنار دارو درمانی حتما از روان درمانی هم کمک بگیرید وبا یک مشاور صحبت و جلسه حضوری داشته باشید
شما باید در کیفیت روابط زناشوییتان تغییر ایجاد کنید .بر تواناییهایتان تکیه کنید
اینکه در گذشته خانواده گرم و عاطفی نداشته اید دلیل نمیشود همان جو را الان هم ایجاد کنید
شما خودتان خانواده تشکیل داده اید همسر و فرزند دارید پس اجازه ندهید فرزندتان هم در محیطی بزرگ شود که عواطفی در آن نیست
توصیه میکنم حتما از یک روان شناس ویا مشاور کمک بگیرید