سلام من ۵ سال ازدواج کردم شوهرم در کل آدم خوبیه یعنی خوبیهاش بیشتر از بدیهاشه شغلش طوری که یک روز کامل خونست و یک روز کامل خونه نیست و متاسفانه خیلی نمیذاره تو روزهایی که نیست من جایی برم منزل خواهر و برادرم و خاله و....

و بعد اینکه من تو بعضی روزهایی که همسرم خونه نبود میرفتم سفره خونه و قلیون میکشیدم و همه هم تقریبا میدونستن جز همسرم چون به شدت مخالف این قضیه است حالا خودم میدونم کاراشتباهی کردم

چند وقتیه خواهرم با همسرش به مشکل خورده و قصد جدایی دارن حالا شوهر خواهرم و مادرشوهرش تهدید کردن که زندگی منم به هم میزنن و میخوان به همسرم بگن تو روزایی که نبوده من سفره خونه میرفتم نمیدونم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

صداقت در زندگی زناشویی عاملی است که باعث اعتماد طرفین خواهد شد

پیشنهاد می کنم قبل از اینکه فرد دیگری این مسئله را با همسرتان در میان بگذارد خودتان این مسئله را عنوان کنید واظهار پشیمانی کنید.

و ازاو درخواست کنید که قبل از هر تصمیمی اول از همه حرف های شما را بشنود و بعد تصمیم بگیرد.

حتما با مشاوری به صورت حضوری در ارتباط باشید

موفق و موید باشید