تشخیص بیش فعالی و اختلال توجه

با سلام دخترم 7سالشه و خیلی توجه کمی داره موقع انجام تکالیف و غذا خوردن مدام حواسش پرت میشه و مشغول بازی میشه و با خودش زیاد حرف میزنه و بازی میکنه

عدم توجه توی رفتارش خیلی مشهوده و مشکل گفتار هم داشته و تحت درمانه و با توجه به سنش احساس میکنم از دیگر همسالان خودش  عقبه و دسترسی به دکتر متخصص هم ندارم برای تشخیص میخواستم بدونم چه جور میتونم کمکش کنم که کمتر حواسش پرت بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. به دلیل تاخیر در پاسخگویی از شما عذرخواهی می کنم.

برای تشخیص و برنامه درمانی باید حتما به متخصص مراجعه کنید. مسئله تشخیص امر مهمیه که نباید نادیده بگیرید. تشخیص صحیح 50 درصد مسیر هست.

اینکه پرسیدید چطور میتونید به فرزندتون کمک کنید؟ جوابش همین هست. شما با مراجعه به متخصص مربوطه (روانپزشک کودک، روانشناس کودک، کاردرمان کودک و ...) و تشخیص گذاری فرزندتون، بهترین کمک رو به دلبندتون می کنید. بعد از تشخیص گذاری، برنامه های درمانی در منزل را می توانید از درمانگر دریافت کنید.

موفق باشید