سلام. پسرم چهارده ماهشه ولی هنوز راه نیفتاده. همه کارهاش به موقع بوده. مثلا غلط زدن و سینه خیزرفتن و چهاردست و پا رفتن.

حرف هم میزنه میتونه اکثر کلمه ها رو تلفظ کنه.

یکم وزن گیریش کمه. الان نه کیلو هست و قدش هم هفتاد و هشت هست..

پسرخواهر شوهرم پنجاه روز از پسرم کوچیکتره ولی الان راه افتاده و بدون هیچ کمکی راه میره.

منم یکم نگرانم چرا پسرم هنوز راه نیفتاده.دستشو میگیرم و تاتی میبرم ولی خودش نمیره. دستش رو به مبل و میز میگیره و راه میره.

راه رفتنش دیرشده؟ دکتر ببرم؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی

قد و وزن فرزندتون کمی پایین هست اما هنوز توو محدوده نرماله

تمام مراحل رو هم که کسب کرده خداروشکر. کودکی که مشکل داره در اکثر مراحل تاخیر یا الگوهای مشکل‌دار رو بروز میده که کودک شما نشون نداده.

مرحله ایستادن و راه رفتن جزو سخت‌ترین مراحل رشد حرکتیه و مسائل زیادی در بدن باید با هم هماهنگ بشن که کودک بتونه این مراحل رو کسب کنه.

برای راه رفتن تا ۱۸ ماهگی هم فرصت هست؛ سعی کنید فعلا تمرکزتون رو بزارید روی اینکه بتونه مستقل بایسته و کنار دیوار به پهلو بیشتر راه بره

موفق باشید.

با احترام