تاخير كلامی كودک ١٦ ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 116 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من فرزند پسری دارم كه ١٦ ماه و ٢ هفته سن دارد پسرم اصلا كلام ندارد فقط مامان بابا دست ميگويد صداهای زيادی از خودش در می آورد ولی كلمه واضح نميگويد خيلی نگرانم آيا نياز هست به دكتر مراجعه كنم يا هنوز برای حرف زدن وقت دارد؟

درضمن من خودم فارس و همسرم ترک هستن یعنی هر دو زبان را می شنود امكان دارد همين موضوع باعث تاخير تكلمش باشد؟

پيشاپيش از پاسخ شما متشكرم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت بخیر

بله معمولا بچه هایی که هم زمان دو زبان میشنوند دیرتر زبان اول رو اکتساب میکنند به نسبت. بهتره برای تسریع یادگیری زبان یک زبان یا ترکی یا فارسی رو انتخاب کنید تا تثبیت بشه و بعد از اون میتونه زبان دیگر رو هم یاد بگیره.

یک مدت زمان بدید اگر بعد از سه تا چهار ماه هیچ کلمه ای یاد نگرفت به گفتار درمان مراجعه کنید.

مورد بعدی اینکه هر زبانی رو انتخاب کردید روزی یک ربع نیم ساعت با کودکتون بازی کنید و جملات ساده و متنوع زیادی در حین بازی بگید.

تجربه شما

سلام دوست عزیز به نظر من هم حتما شنوایی فرزندتون رو هم تست کنید چون خودم برای پسرم چنین تجربه ای رو داشتم و وقتی شنواییش رو چک کردیم متوجه شدم شنواییش مشکل داشت

البته انشالله که هیچ مشکلی نیست ⚘⚘