بارداری مادر مبتلا به حملات عصبی

باسلام

آیا فرد مبتلا به حمله عصبی و حملات پانیک میتونه طبیعی زایمان کنه یا باید سزارین بشه ؟

ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر این فرد تحت درمان قرار گرفته و حمایت های دارویی و روان شناختی را دریافت کرده است و بیماری تحت کنترل است و در کلاسهای آمادگی دوران بارداری و زایمان شرکت کرده است برای زایمان طبیعی منعی ندارد در غیر این صورت پزشک تصمیم میگیرند. البته منشا ترسها هم باید مشخص شود. شب خوش