پسر 15 ماهه دارم و تازه چهار دست و پا میره. دو ماهگی ضربه سر خورده لطفا راهنماییم کنین. سن دو ماهگی با سر از دست شخصی از فاصله 1 متر و نیم انداختش زمین. آیا این تاخیر حرکت مربوط به این نیست؟ خیلی نگرانم. کی راه میفته؟ و اینکه داروی ال کارنیتین بهش دادن آیا بهش بدم لاغرش نکنه؟ چون وزنش 10 کیلوست و زیاد نیست

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل ماما وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
با توجه به ضربه به سر و داروی مربوطه احتمالا مغز کودک شما در اثر ضربه وارده آسیب دیده است و به همین دلیل تاخیر در رشد را نشان می‌دهد. اگر دکتر دارو را تجویز کرده است در مصرف آن شک نکنید و در مورد دارو هم از اینترنت اطلاعات نگیرید و فقط به دکتر کودکتان برای گرفتن اطلاعات در مورد آن مراجعه کند.
کودک شما به هر دلیلی تاخیر در مراحل رشد حرکتی را تجربه کند باید تحت نظر یک کاردرمانگر باشد؛ پس لطفا در اسرع وقت با گرفتن نسخه از پزشک کودکتان به یک کلینیک کاردرمانی مراجعه کنید.