رفتار پرخاشگرانه شوهرم با پسر 6 ساله ام

سلام شوهرم رفتار مناسبی با پسر شش سالم نداره در مقابل اشتباهات کوچک و بچگانه پسرم عکس العمل تند و پرخاشگرانه نشون میده به طوریکه متوجه شدم اعتماد به نفس پسرم پایین اومده و در مقابل پدر ترس و اضطراب داره شوهرم انتظار داره که پسرمون در مقابل هر نوع خواسته و حرف پدرش کوتاه بیاد و به همه حرفاش عمل کنه از نظر شوهرم این شیوه تربیت درسته مطمعنم با این رفتار مخرب و منفی نتیجه ایی کاملا منفی داره شوهرم به هیچ وجه حاضر در اصلاح رفتارش با بچه نیست و معتقد به همین شیوه هستش،لطفا کمک کنید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم همان طور که خودتان فرمودید چنین رفتار هایی از طرف والدین به شدت آسیب زا و اثرات مخرب آن غیر قابل اجتناب است . تربیت ابزاری ست که ما به وسیله آن کودکانمان را برای ورود به جامعه و نقش هایی که میخواهند در آینده ایفا کنند آماده میکنیم . به انها کمک میکنیم سازگاری بیشتری با محیط پیدا کنند و قادر به تعامل مثبت با انسان ها باشند و.... نه اینکه آسیب هایی بزنیم که برای ترمیم آن  نیازمند سال ها جلسات رواندرمانی و خرج هزینه های هنگفت باشیم. شما هم به عنوان مادر فرزندتان نقش بسیار مهمی در تربیت کودکتان دارید و تا جایی که میتوانید باید مانع این رفتار های اشتباه شوید. در ابتدا همسرتان را از عواقب این رفتار های اشتباه آگاه کنید. چون به هر حال مطمئنا ایشان صلاح فرزندتان را میخواهند منتها روش اشتباهی را انتخاب کرده اند.میتوانید کتاب هایی مفید در رابطه با سبک های فرزند پروری تهیه فرمایید و آنها را با همسرتان مطالعه بفرمایید . سعی کنید به عنوان یک مادر از شیوه های تربیتی آگاه باشید و جایی که همسرتان اشتباه میکند به ایشان گوشزد کنید, منتها به شکل خصوصی.شما هم به همان اندازه محق هستید پس نقش خود را در بهبود این شرایط دست کم نگیرید.کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن میتواند مفید باشد. از کتاب های دیگر هم استفاده کنید.اگر لازم شد از مشاوره حضوری کمک بگیرید.موفق باشید.