بازی برای برای دختر 9 ماهه

باسلام خسته نباشید

نوزاد دختر 9 ماهه ای دارم اسباب بازیهاش عروسک و خرسهای رنگی و توپهای رنگی جغجغه هستش تعدادی کتاب شعر هم براش خریدم که همراه با تصویر و گاهی اوقات براش میخونم نرم افزار شعر کودکان هم براش دانلود کردم که براش میزارم شبکه پویا هم نگاه میکنه و دوست داره

میخواستم راهنماییم کنید چه بازیهایی باهاش انجام بدم که هوشش زیاد بشه و چه اسباب بازیهایی براش بخرم که قدرت هوش و هیجانش رو بالاببره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر دوست عزیز:

تلویزیون و هر رسانه دیجیتال دیگری را کاملا قطع کنید( البته منظورم شنیدن موسیقی نیست) اما تا 3 سالگی کودک نباید درگیر تماشای تلویزیون شود.

و بهترین پیشنهادم برای بازی این است که:

بسیار با او حرف بزنید

وقتی از خودش اصواتی تولید می کند گوش دهید و تاییدش کنید

در طبیعت رهایش کنید و بسیار اجازه ی درگیر شدن با طبیعت و کسب تجربه را به او بدهید.
سربلند باشید مثل شمشاد