‎سلام

‎من دو ماهی هست كه عقد كردم

‎ما يک سال قبل عقد دوره آشنايی رو گذرونديم و به نظر ازدواج عاقلانه ای اومد و به عقد هم دراومديم،

ايشون پسر خوبيه و ويژگي های مثبت اخلاقی زياد داره، محبت و توجه زيادی ازش دريافت ميكنم و هميشه اين احساس رو دارم كه ازنظر ايشون در اولويت نسبت به هركسی يا هرچيزی قرار دارم، رابطه جنسی سطحی (بدون دخول) و رضايت بخشی دارم و از انجام هركاری برای رضايت من دريغ نميكنه

آشپزی و كارها خونه هم با رغبت زياد انجام ميده

مشكل من اينه عاشقش نيستم و فقط از روی منطق و عقلانی انتخابش كردم و زمانی كه ازش دورم دلم ميخواد برای هميشه جدا بشم ازش

زمانی كه كنارشم لحظاتم لذت بخشه

احساساتم شديد نوسان داره يا خيلی احساس تعلق دارم بهش يا با كوچيكترين سوءتفاهم ازش به شدت متنفر ميشم

ميخوام بدونم اين حس ها طبيعيه؟ يا نياز به مشاور حضوری دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توضیحاتی که دادید رابطه رضایت بخشی داری امابه نظر میاد باورها و بایدهایی در مورد ازدواج داری که رابطه ات رو تحت شعاع قرار میده مثلا یکیش این هست که من باید حتما عاشق همسرم باشم و وقتی احساس می کنی این باید رو نداری حالت بدمیشه به جای باید کلمه مطلوب یا بهتره رو بگذارید. ترجیح ما این هست که در رابطه ،زوجین عاشق هم باشن اما بایدی وجود نداره
بهتون پیشنهاد می کنم با یک زوج درمانگر در ارتباط باشید.