جواب بی بی چک با خط کمرنگ

سلام خسته نباشید، من از بی بی چک استفاده کردم ۱ خط پررنگ شد ولی خط دیگه خیلی کمرنگه بیشتر شبیه هاله است، من از قرص ال دی و مدروکسی پروژسترون هم استفاده میکردم، میشه لطفا راهنماییم کنین که باردارم یا نه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه از بسته قرص ال دی به عنوان روش جلوگیری استفاده می کرده اید احتمال بارداری ضعیف است اما برای اطمینان اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.