خسته شدن از زندگی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 162 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خدمت خانم فائزه دشتی من ٢٤ سالمه و همسرم ٢٨ من ١٦سالگی ازدواج كردم الان هم صاحب دو فرزند هستم ٧ و ٢ ساله شوهرم از اول زندگيمون بهم خيانت ميكرد من هم خيلی زود ازش ميفهميدم حتی باهاشون رابطه جنسی هم داشته اين شد در زندگی که من كلا اعتماد به نفسمو از دست بدم. وسواس فكری گرفتم دكتر مغز و اعصاب هم رفتم گفتن ميگرن عصبی داری همش فكرم الان مشغوله که بازم يعنی خيانت بهم ميكنه يا نه چون يک سالی ميشه که  چيزی ازش نديدم ولی یک برنامه تو گوشيش داره  به نظر خودم همه چيزاشو داخلش قايم كرده بعضی شب ها هم اصلا خونه نمياد اصلا هم نميگه که كجا ميرم ازش سوال هم که ميكنم نميگه الان من خيلي دوست دارم ادامه تحصيل بدم چون خيلی از جو خونه خسته شدم همش خونه داری و بچه داری  شوهرم هم خيلی مخالفت ميكنه نميذاره ميگه دلت خواست فقط خونه داری و بچه داری من خيلی  دلم ميخواد پيشرفت كنم یک  خرده اعتماد به  نفسم بالا بره خودمو پيدا كنم تو اين چند سال من همش دارم فقط زجر ميكشم زجر روحی فقط نميدونم چجوری راضيش كنم برای ادامه تحصيل من هیچ جایی نميرم جز خونه مامانم و مادر شوهرم گاهی وقت ها خب اين واقعا حق یک زن ٢٤ساله هست من از زندگيم خيلی چيزها ميخوام ولی شوهرم انگار كلا دلش ميخواد من تو خونه باشم فقط خواهش ميكنم راهنمايی كنيد منو ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

تشکر از اینکه مارو برای طرح سوالتون انتخاب کردید

بسیار برای شرایطی که برای شما پیش آمده متاسفم

شما دو موضوع رو مطرح کردید

خیانت و عدم اعتماد به نفس

در مورد خیانت و یا به عبارتی روابط فرازناشویی اگر قرار باشد که مدام به این فکر کنید که نکند همسرتان وارد رابطه شده نکند پای کسی در میان هست و .. این افکار وسواسی را ادامه دهید و مانند یک کاراگاه به دنبال مدرک باشید فقط به خودتان بیشتر آسیب خواهید زد

به این فکر کنید که اگر فهمیدید که رابطه ای هست میخواهید چه واکنشی نشان دهید

منظورم این نیست که این شرایط را تحمل کنید ولی کشف موضوع کمکی نمیکند  به دنبال تغییر شرایط باشید

با همسرتان به دور از انتقاد صحبت کنید ایشان در سن بسیار کمی تشکیل زندگی داده اند

۲۰سالگی برای یک مرد که در دوران هیجان و .. هست سن مناسبی برای ازدواج نیست و نتیجه اش عدم تعهد است

بخواهید تا انتظاراتش را از شما و زندگی اش بگوید همچنین خواسته های خود را مطرح کنید

حتما برای افزایش اعتماد به نفس نیازی به ادامه تحصیل ندارید

میتوانید هنری را یاد بگیرید. کسب و کار اینترنتی داشته باشید .اطلاعات  خود را در زمینه های مختلف بالا ببرید

در دنیای امروز با کمک فضای مجازی میتوان حتی ادامه تحصیل داد و به صورت مجازی درس خواند میشود در هر زمینه ای اطلاعات کسب کرد.

تجربه شما

ممنون از پاسختون