با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما.بچه ای دارم ۶ ماهه که همه ی برنامه های تلویزیونی را نگاه میکند اما از،مجری یک برنامه ای به شدت ترس داشته و گریه میکند .در ابتدا تصور ما این بود که گریه تصادفی است اما در فاصله یک هفته گذشته هر بار که شبکه تلویزیون را عوض میکنیم و آن برنامه را میبیند بشدت گریه میکند.دقیقا همین روز،در آن هفته و باز همون برنامه در این هفته پخش شد پسرم متوجه شد که اون همون مجری است و گریه و چهره و حشتزده.علت چیست؟؟نگرانم.

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:
دوست عزیز قبل از هرچیز برای من سوال ایجاد شده که: کودک 6 ماهه چرا باید تلویزیون ببیند آن هم همه برنامه ها را؟!؟!؟!؟!
علی رغم تمام اطلاع رسانی هایی که می شود یعنی شما از آسیب های رسانه های دیجیتال برای کودکان اطلاع ندارید؟!؟!
برای کودک زیر سه سال تماشای تلویزیون و هر رسانه دیجیتال دیگر ممنوع است.
در مورد این مجری خاص هم شاید یاداور شخص خاصی برای کودک است، یا دیدن ایشان هم زمان با یک اتفاق ناخوشایند برای کودک شده و.... که به این واکنش شرطی شده.
سربلند باشبد مثل شمشاد