سلام دو ساله با شوهرم عقد کردم و ۶ ماه دیگه عروسیمونه البته من ۶ سالم با شوهرم دوست بودم تو دوران دوستی می رفت کاشی کاری من فکر میکردم اهل کاره ولی یک سال مونده به عقدمون فهمیدم خانوادش راضی نیستن البته حقم داشتن چون اصلا پسرش‌ موقعیت ازدواج نداشت به هرحال من که این وسط پدرمو از دست دادم به‌ کل ولش کردمو برای زندگی رفتم تهران پیش خواهرم ولی اون انقدر به این به اون به خودم زنگ زد پاپیچ شد که بالاخره تونست منو راضی به عقد کنه من بهش گفتم تو موقعیت نداری ولی اون قول داد . پدرش براش کارشو ردیف کنه و خوشبختم کنه حتی گفت خونه داره بعد عقد همه چی تغییر کرد تا چندماه که سربازی بود بعدش که اومد به امید پدرش بود تا کارشو ردیف کنه خودشم موقت مغازه داییش مشغول شد البته تا ظهر میخوابه و بعدازظهر میره مغازه ماهی ۴۰۰ در میاره بعد دوسال عقدمون که از پدرشم نا امید شدم بهش میگم برو یک جا دنبال کار اینکه نشد کار ماهی ۴۰۰ ولی به من میگه غر نزن من خرجتو میدم خیلی کله شقه حرف همه رو قبول داره جز من، حس میکنم اصلا حرفام براش ارزش نداره بهش آگهی کار نشون میدم میگه اینکارا خوب نیست باید حتما یکی سفارشمو بکنه برم جایی سرکار ولی در کل آدمه کم روییه یک بار پدرش یه شرکتی رو اوکی کرد باید یه نامه ای رو میبرد من نفهمیدم که چرا انقدر این دست اون دست کرد که نبرد آخرشم اون جا براش درست نشد چون خودش کم کاری کرد مادرش اصلی نیست و من با خانوادش با بغضی رفتاراشون مشکل دارم ۶ماه دیگه عروسیمه هنوز خانوادش هیچ حرکتی برای عروسی نکردن در حالیکه من خونوادم کل جهازمو آماده کردن خیلی میترسم نتونن براش کار بگیرن آینده من چی میشه از یک طرف از خونوادش میکشم از یک طرفم خودش‌ نه پشتمه نه برای من ارزشی قائله که بره تلاش کنه تا خوشبخت شم من نمیگم شغل دولتی فقط یه‌ کار معمولی که حداقل نیازهای زندگیمو رفع کنه من دیدم هیچ تلاشی فایده نداره چند روز پیش بهش پیام دادم که لطفا دیگه پیشم نیا تا وقتی که اوضاعتو خواستی تغییر بدی اگه منو بخواد یه تکونی به خودش میده اگه حرکتی نکرد معلوم میشه منو نمیخواد خوشبختی مونو نمیخواد لطفا راهنماییم کنین آیا این فاصله گرفتنم درست بود یا باید میموندم و این مشکلاتو تحمل میکردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام

شما با وجود تمام این مشکلات وارد رابطه شدید، شرایط رو پذیرفتید و عقد کردید و بهتر بود زمانی رو تعیین میکردید که ببینید آیا شرایطی که قولش رو به شما دادن فراهم میکنن یا خیر. ۳ تا ۶ ماه حداقل زمان آشنایی قبل از عقد هستش و این مدت ارتباطی با میزان دوستی قبل نداره چرا که شناختی که برای ازدواج لازم هستش خیلی متفاوت از دوستیه،چه بسا دو نفر فقط دوستای خوبی برای هم باشن ولی همسران مناسبی برای هم نباشن. با توجه به اینکه ۶ سال باهم دوست بودید کم و بیش شرایط اخلاقی و شخصیتی ایشون باید دستتون اومده باشه و میتونید با توجه به شرایط گذشته تا حدودی پیش بینی کنید که تغییر شرایط حاصل میشه یا خیر.

نه رفتن کار منطقی ای هستش توی این شرایط  نه تحمل کردن بلکه پیدا کردن راه حل برای مشکل با کمک همدیگه بهترین شیوه هستش. با توجه به اینکه این مساله میتونه ریشه دار باشه و نیاز به بررسی گسترده تری هستش حتما پیش یک روانشناس برید و مشکلتون رو مطرح کنید تا به صورت همه جانبه مساله بررسی بشه و راهکار بهتون ارائه بشه و بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید.

شاد و پیروز باشید.