راهنمایی برای طلاق

سلام و خسته نباشید من 5 ساله ازدواج کردم یک دختر 2 ساله دارم شوهرم 2 ساله که معتاد شده و پارسال اجباری رفت کمپ و ترک کرد اما 3 ماه بعدش دوباره شروع به مصرف کرد و مادرش تمام این 2 سال به من حرف میزد که مواظب پسرم نبودی معتاد شد و هزار تهمت دیگه اما من واقعا کم نذاشتم حتی خونه مادرم نمیرفتم که شوهرم یک وقت تنها نباشه اما خودش به این چیزها علاقه داشت و آخرش معتاد شد. شوهرمم خودش خیلی بهم فحشهای ناجوری میداد و همیشه اذیتم میکرد اما دست بزن نداشت. اصلا بهمون رسیدگی نمیکرد چون معتاد بود و کلا هم آدم بد دهنیه و فحش زیاد میده حالا من چند روزه اومدم خونه مادرم که طلاق بگیرم وقتی من اومدم خانوادش دوباره بردنش کمپ که ترک کنه اما بازم با من خیلی بدرفتار اند و خوشحال هم بودن که دارم قهر میکنم. ترک هم بکنه دیگه نمیخوام برگردم تو اون زندگی که معلوم نیست دوباره به چه بهانه ای شروع به مصرف کنه. الان میخوام طلاق بگیرم لطفا کامل راهنماییم کنید باید چکار کنم؟ اول مهریم رو اجرا بذارم؟ یا اول باید برم شکایتی چیزی انجام بدم؟ شوهرم الان توی کمپه حق طلاق با منه یا با اون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام و احترام

اعتياد طبق قوانين جاری كشور مستقيما دليل طلاق نميتواند باشد، به نظر ميرسد اولا در اسرع وقت به منزل خود برگرديد و مديريت اين بحران را از همان جا انجام دهيد.

٢- در صورتيكه اموالی از همسرتان سراغ دارين ضمن مطالبه مهريه نسبت به توقيف آن اقدام نماييد.

٣- برای شروع پرونده طلاق حتما مشاوره حضوری با يک وكيل مجرب داشته باشيد.

در صورت نياز به طور رايگان ميتوانيد از مشاوره تلفنی اينجانب بهره مند گرديد.

موفق و مؤيد باشيد.