بخشش مهریه و طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 101 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر . میخواستم بدونم اگر مهریم رو که 14 تا سکه هست ببخشم میتونم از همسرم جدا شم؟ این پروسه زمان بره؟ با توجه به این که مهریم رو هم ببخشم؟ یا به راحتی و بدون اینکه پروسه طولانی داشته باشه و نیاز داشته باشه یه مدت همش به دادگاه خانواده مراجعه کنم امکان پذیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلاو عرض ادب

1. مطابق قانون ایران حق طلاق بر عهده مرد است و زن فقط در صورت اثبات یکی از شرایط دوازده گانه سند ازدواج بصورت قانونی حق طلاق پیدا می کند و شما چاره ای جز اثبات یکی از این موارد ندارید.

2. اثبات شرایط مذکور نیاز به اثبات موضوع در دادگاه خانواده دارد که معمولا حداقل یک سال زمان بر است.

3. شما دو راه دارید یا با استفاده از مهریه همسرتان را تحت فشار قراردهید تا ایشان نسبت به طلاق شما اقدام کند که توصیه نمی شود راه دوم اینکه همین موضوع یعنی بخشیدن مهریه را با ایشان مطرح کنید و تقاضا کنید طلاق توافقی بگیرید که در این حالت حدود یک ماه تا دو یا سه ماه بستگی به شرایط و شعبه رسیدگی کننده طول می کشد تا صیغه طلاق جاری شود.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون.