آزمایشات قبل از بارداری

سلام خسته نباشید .من آزمایشات قبل بارداری دادم اما Igm خونم مثبت بود. دکتر گفت باید از بین بره بعد باردار بشی. بعد رفتم واکسن کزاز و  هپاتیت زدم. الان یک ماه گذشته و دوباره رفتم آزمایش  دادم، آزمایشگاه گفت خیلی بیشتر شده، دوباره ازم آزمایش گرفتن ولی هنوز جوابش نیومده. خیلی نگرانم. یعنی نمیشه باردارشم؟ این ویروس چی هست که توی بدنمه؟ چطوری از بین میره؟ ممنونم از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اطلاعات ناقص است جواب آزمایشات باید رویت شود پس بهتر است تا مشخص شدن کامل نتایج از اقدام به بارداری منصرف شوید و بعد از نرمال شدن جواب و اجازه پزشک متخصص اقدام کنید. با پزشکتان مشورت کنید . شب خوش