کنترل استرس شدید

سلام من همیشه اضطراب و استرس شدید دارم یک مدت هم تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کردم که حال روحیم خیلی خوب شد ولی به دلیل نساختن داروها به سیستم بدنم قطع کردم. الان اصلا آرامش ندارم. 10 ساله مشکل نازایی داریم. الان هم در سیکل آی وی اف هستم خیلی بچه دوست دارم ولی الان میگم یعنی من کار درستی میکنم یک بچه بیارم که معلوم نشه سرنوشتش چی بشه! آیا خوشبخت میشه یا نه! هر چی نماز میخونم ذکر میگم هم تاثیری در استرسم نداره. خواهش میکنم کمکم کنید و اگر کتابی هست که با خوندنش احساس آرامش کنم بهم معرفی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... اول اينكه تا زمانيكه حال روحی شما خوب نشده اصلا نبايد بچه دار بشين به دليل اينكه قبل از بچه دار شدن بايد هم از لحاظ روحی آمادگی داشته باشين هم از لحاظ مالی توانايی داشته باشين و هم از لحاظ جسمانی بايد كاملا در سلامت كامل باشيد كه بتونين يک بچه سالم و خوب رو بزرگ كنين! براي اوضاع روحيتون بگردين و دليل استرس خودتون رو پيدا كنيد همچنين ميتونين از پزشكتون بخوايد داروتونو عوض كنه ... ورزش و طبيعت كمک كنندست .هر روز چندتا از نعمتهايی كه در زندگی داريد رو به خودتون يادآوری كنيد و خيلی زياد سپاسگزاری كنيد