غلظت خون قاعدگی و پرولاکتین بالا

سلام. من از ابتدا در خون قاعدگیم کمی لخته و غلظت داشتم. 14 سالگی پریود شدم. چند سالی میشه حس کردم غلظتش بیشتر شده. در دوران پاکی با مصرف دمکرده هایی مثل آویشن دارچین و زنجبیل و آلو ... خونریزیم رقیق تر و بهتر شد. اما اگر یک ماه اینها را مصرف نمیکردم دوباره به حالت قبل برمیگشت... و اینکه حال بعد 19 سال به مرور خون کمتر هم شده. ماه قبل که اقدام داشتم سعی کردم گرمیجات کمتر استفاده کنم. الان که پریود شدم دوباره مثل قبل فقط سه روز خونریزی داشتم.

سوالم اینه آیا ممکنه این غلظت به خاطر پرولاکتین بالا باشه؟تو آزمایشات قبل بارداری دکتر برام ننوشت. و یا از سردی رحم؟ و یا چیزی نیست چون از ابتدا اینطور بودم. یعنی ممکنه غلظتش بی دلیل باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز غلظت خون ریزی پریود شما طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد و ربطی به  هورمون پرولاکتین ندارد موفق باشید.