خودتحریکی پسر 9 ماهه

111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

پسرم 9 ماهشه حدود چند ماهه موقع تعویض پوشک میبینم پسرم نسبت به آلت تناسلیش واکنش نشون میده مدام میگیره تو دستش چند بار دعواش کردم دستشو پس زدم. البته اوایل با شوخی میخندیدم دستشو پس میزدم وقتی دیدم توجهش بیشتر شده جدی تر کردم رفتارمو البته فقط وقت پوشک گرفتنش اینطوره اما احساس میکنم این کارم واکنشش رو بیشتر کرده بعضی وقتها با قدرت تمام میکشه که میترسم خطری براش داشته باشه وقتی نگاه توبیخ میندازم بهش فقط میخنده. الان خواستم بدونم چه برخوردی داشته باشم صحیح تره؟ باتشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر دوست عزیز:

شما در ابتدا با خنده و شوخی نسبت به این رفتار فرزندتان واکنش مثبت نشان داده اید و در واقع این پیام را به کودک داده اید که انجام این رفتار از جانب تو جلب توجه از جانب من را در پی دارد در نتیجه رفتار تقویت شده و تکرار شده، سپس با اعمال خشونت باز هم همین پیام را به کودک داده اید که این رفتار از جانب تو جلب توجه از جانب من را به همراه دارد و ....

من واقعا نمی دانم که شما با چه ذهنیتی و با چه قضاوتی این رفتار کودکتان را مورد شماتت قرار داده اید؟

آیا اگر انگشت دستش را هم لمس کند و بکشد همین کار را انجام می دهید؟

کودک در این سن با دستکاری محیط (همه ی محیط ها) به کشف می پردازد و هیچ منظور خاصی ندارد، بنابراین حساسیت نشان ندهید و بی تفاوت باشید ، تنها کاری که می توانید انجام دهید ، سرعت بخشیدن به فرایند پوشک کردن کودک است.

سربلند باشید مثل شمشاد

تجربه شما

ممنونم.

دلیل روی خوش نشون دادنم بخاطر این بود با دعوا کردن نمیخواستم حساسش کنم.اما دیدم خیلی بد وخطرناک با بیضه هاش بازی میکنه و میکشه ترسیدم خطری داشته باشه بخاطر همین یک چند باری توبیخ کردم یا با قیافه گرفته نگاش کردم.بازم ممنون از جوابتون