درد زیر شکم و کمردرد

سلام خسته نباشید

من بعد گذشتن ۱۰ روز از پریودیم شرایط علایم پریودی بهم دست داده به طوری که با ترشح همراه و بعد لکه سیاه و قهوه ای (که هیچ وقت اینطور نبودم) البته خیلی هم کم بود و بعد اون درد زیر شکم‌ و کمردرد (که همیشه زمان قبل و بعد پریودی دارم) پریودی منظمی دارم و اصلا در اقدام برای بارداری نیستم دلیلش چی میتونه باشه زمان عادت ماهانه شدنم ۸،۹ همین ماه، زمان داشتن رابطه جنسی هم درد زیر شکمم همراهمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در زمان تخمک گذاری این علائمی که ذکر کرده اید مانند لکه بینی طبیعی است بعضی از خانم ها در زمان تخمک گذاری خود ممکن است لکه بینی جزئی داشته باشند با توجه به اینکه  در حال حاضر در زمان پیش از قاعدگی هستید در زمان رابطه جنسی داشتن کمی درد طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.