سلام.من یک سال و 8 ماهه ک عقدم چند وقت بعد عقد همسرم  رفتارش عوض شد و روز به روز بدتر و بدتر شد زورگوتر و مغرورتر من بهتر شدم اون بدتر. یک جوری که انگار من بردش هستم. میگه هرچی میگم جواب نده هر شوخی میکنم هیچی نگو اشتباه میکنم ناراحت نشو و ...،  میگه میخوام مثل آبحیم باشی.آبجیشم میگفت همیشه سر نماز دعا میکرد یکی مثل من گیرش بیاد.  واقعا من نمیتونم دورو و با سیاست رفتار کنم

من دارم خسته میشم دیگه دلم شکسته واقعا تحملش سخته اما دوستش دارم و میدونم دوستم داره.

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

شما بايد توجه كنين كه اين بد رفتاری هاي همسرتون از چه زمانی دقيقاً شروع شد؟ از قبل هيچ وقت اين طوری رفتار نمي كردن؟ اينكه شما ميگين بهتر شدين يعنی چی و در چه زمينه هايی؟ قبلا چطور رفتار ميكردين كه الان بهتر شدين؟ وقتی همسرتون اين رفتار ها رو دارن شما چطوری برخورد ميكنين؟

چيزی كه مهمه برخورد شما هم هست.از ايشون ميتونين بپرسين كه چه رفتار هايی در خواهرشون هست كه ايشون براشون مهمه؟

يا اگر نميتونين بپرسين خودتون ببين كه كدوم رفتار های خواهرشون رو ايشون دوست دارن.اينكه شما شبيه خواهرشون باشين يک محاله چون دو تا شخصيت و آدم مختلف هستين و بهتره كه باهاشون در اين مورد صحبت كنيد كه انتظاراتشون ممكن نيست و ازدواج يک مسير دو نفرست كه هر دو رشد ميكنند و تغيير ميكنند در كنار هم پس بهتره به جای اينكه بخوان كه شما در مقابل صحبت ها و خواسته هاشون سكوت كنين با هم صحبت كنين و خواسته هاتون رو بگين.

موفق باشيد