سلام خسته نباشید.من بارداری اول در 17 هفتگی به دلیل زایمان زودرس خاتمه یافت .الان باردارم 25 هفته و سرکلاژ شدم .احساس سنگینی و فشار در واژنم بود که سونو شدم .طول سرویکسم 28 و نارسایی خفیف  دهانه رحمی .بچه هم حالت سفالیک بود .مشکلی داره بنظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  سایز طول دهانه رحم شما برای سه ماهه دوم بارداری طبیعی است اما با توجه به شرح حال شما باید حتما استراحت نسبی داشته باشید موفق باشید