بیکاری همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 61 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من دو ساله نامزدم اوایل شوهرم سرباز بود بعد چند ماه تموم کرد هر وقت راجع به کارش پرسیدم به من وعده داد که پدرم پیگیره و حتما درست میشه جدیدا فهمیدم پدرش هم نمیتونه کاری کنه چندباره ازش میخوام بره چند جای دیگه برای کار به من میگه به تو مربوط نیست و من خرجتو میدم ۶ ماه دیگه عروسیمه من خیلی نگران آینده ام هستم با این اوضاع اقتصادی الانم بهش گفتم نیا پیشم تا وقتی واقعا اوضاع خودتو تغییر ندادی بنظرتون این فاصله گرفتنم باعث میشه به فکر بیفته یا باید کنارش باشم و همین وضع ادامه بده اون چند ماهه مغازه داییشه و دلش خوشه سرکاره ماهی ۴۰۰ درمیاره اینکه نشد کار خیلی ناراحتم حتی به جدایی هم فکر میکنم ولی نمیتونم چون هردومون همو دوست داریم ولی اون تنبله و دارم به این پی میبرم که خوشبختیم براش مهم نیست بهش میگم تو مسئولی در قبال من میگه میخواستی به من بله نگی واقعا حرفاش منو میسوزونه بعضی وقتا که باهم خوبیم میگه حرفام جدی نیستن فقط میخوام تو رو بسوزونم خیلی بده تاثیراتش توی من چون قبل ازدواج ۵ سال میخواستمش روم نمیشه به خانوادم اعتراض کنم میگن خودت خواستی ولی من ۵۰ درصد اونو بعد ازدواج شناختم وگرنه هیچوقت بهش بله نمیدادم لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

بهتره قبل از اقدام به هر كار و تصميمی در كل معيارهای اصلی برای ازدواج كه عموميت دارن رو در نظر بگيريد.

كار و درآمد  و مسكن و پس انداز اوليه از معيارهای اصلی و عمومی هر ازدواجی هست

شما بايد برای ازدواج كردن با هر شخصی اين چند معيار اصلی رو در نظر بگيريد.

اما از اين موارد مهمتر تلاش و مسیوليتی هست كه شما بايد از طرف مقابلتون در قبال تعهدش به شما نشون بده. البته اين موارد دو طرفه است. و شما هم در قبال تعهدتون به ايشون بايد مسیول باشيد و در جهت بهبود روابط و درست كردن زندگی مشتركتون تلاش كنيد.

بهتره ابتدا در جهت كار پيدا كردنش بهش كمک كنيد از روزنامه و كاريابی و ... بهش معرفی كنيد اگر تلاش كرد و رفت برای شروع فعاليتش كه خوبه و بايد بيشتر بهش كمک كنيد حتی ميتونيد شما هم سر كار بريد و هر دو برای شروع زندگی مشتركتون تلاش كنيد و بهم كمک كنيد.

اما اگر ايشون اقدامی نكرد و هيچ تلاشی نميكنه و مدام سر باز ميزنه و بهانه مياره بهتره واقع بين باشيد و بدونيد كه هنوز ايشون ممكنه به خانواده اش وابسته باشه. حتی ميتونيد پدر يا مادر شما با خانواده ايشون در اين مورد صحبت كنن.

اگر اونها هم جوابی نداشتن و وعده دادن بهتر كمی مسیولانه تر عمل كنيد فعلا ازدواج نكنيد تا زمانی كه ايشون از پس موارد اصلی زندگی مشترک بر بيان.

بتونن كار پيدا كنن مسكن تهيه كنن حتی اجاره و كمی پس انداز داشته باشن.

تنها با گذر زمان چيزی تغيير نميكنه بايد تلاش هم كرد.

اگر به همين منوال پيش بريد و زير يه سقف بريد و هيچ تلاشی نكنيد چيزی از پيش نبرديد و شايد وضع بددتر هم بشه.

تنها علاقه داشتن بهم كافی نيست . درگير احساسات شدن به تنهايی نميتونه ملاک خوبی برای خوشبخت شدن باشه.

پس بهتره كمی واقع بين باشيد

با خانواده خود در اين مورد صحبت كنيد و اقدام كنيد.

هر كسی ميتونه اشتباه كنه و تجربه كسب كنه. شايد بهتر بود شما قبل از علاقه منديتون به ايشون كمی معيارهای ازدواجتون رو مرور ميكرديد و شرايط ايشون رو برای ازدواج بررسی ميكرديد.

تجربه شما

خانوم مشاور من عقدم با این شرایط چیکار کنم من ۶سال دوست بودم باهاش تو دوران دوستی کار میکرد من فکر میکردم واقعا اهل کاره اما بعد از عقد یه آدم دیگه دیدم یه آدمی که به امید دیگرانه براش کار پیدا کنن اصلا میگه به کارایی که تو آگهی یا اداره کار میزنن اعتباری نیست باید یکی سفارشمو بکنه بعد برم سرکار من موندم با همچین آدمی چیکار کنم هر وقتم خانوادم ازش راجع به کار میپرسن میگه بابام پیگیره و یجوری قانعشون میکنه ولی من اصل مطلبو میبینم که اصلا بفکر نیست و کلی هم با من دعوا داره که چرا بهش راجع به کار میگم. چند روز پیش بهش گفتم تا وقتی اوضاعشو تغییر نداده پیشم نیاد میخوام محکم باشم رو تصمیمم تا شاید یکم بخودش بیاد

خانوم اسماعیلی ما الان دوساله عقدیم من راه برگشتی ندارم همه این کارها رو کرددم اون اصلا اعتقادی به کارهایی که توو روزنامه هست نداره میگه کار باید با سفارش و ‌پارتی درست درمون باشه تا اطمینانی باشه به همین بهانه اصلا سمت آگهی یا اداره کاریابی نمیره منم نمیزاره کار کنم فقط تنها کاری که بهم اجازه میده انجام بدم دارم زبان میخونم تا بعدها تدریس کنم من وقتی بهش میگم شما چطور میتونی خرج بدی میگه تو‌ کاری نداشته باش بخدا آرومم بهش میگم با تندیم بهش بگم میگه غر نزن خیلی بهم‌ بر میخوره دیگه خسته شدم امروز بهش گفتم دیگه نیا خونمون تا وقتی اوضاعتو نخواستی تغیر بدی واقعا خستم واقعا کم‌ آوردم کل روزم شده فکر کردن به ایشون اصلا هیچ تمرکزی روی هدف های خودم ندارم