خودارضایی کودک

دختر چهار ساله ام از یک سالگی خودارضایی داره، دیگه بریدم چه کنم تا ترک کنه، خسته شدم هر راهی رو رفتم فایده نداره، کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز

توصیف شما از خود ارضایی کودک عزیزتون خیلی کامل نیست. برای پاسخگویی به سوالتون نیاز به توضیحات بیشتری هست. مثلا زمان هایی که این کار انجام می شود، مکان هایی که احتمال بروز این رفتار را افزایش می دهد،  دفعاتی که در طی روز کودک درگیر چنین رفتاری می شود...

لطف بفرمایین توضیحات کامل تر ارائه بدید تا راهنمایی لازم در این زمینه را خدمتتون عرض کنم.

موفق باشید.