سزارین و چسبندگی

سلام من سه بار سزارین شدم ولی الان دو تا بچه دارم تو سزارین دوم گفتن چسبندگی داشتی و بزور عملت رو باز کردیم ولی برای سومی حرفی نزدن الان دلم میخواد برای سومی اقدام کنم در واقع میشه سزارین چهارم اما میترسم چسبندگی داشته باشم آیا راهی هست قبل از بارداری بفهمم چسبندگی دارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتوانید این اطلاعات را از پزشک معالجتان دریافت کنید و یا گزارش عملتان را مطالعه کنید البته بارداری بعدی توصیه نمیشود و میتوانید از سایر روشها مانند عکس رنگی،...جهت تشخیص کمک بگیرید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش