سلام و خسته نباشید.

پسر دو سال و سه ماهه ای دارم که اصلا از فرآیند دفع هیچی نمی دونه... میخوام برای گرفتن از پوشک اقدام کنم...اما هرچی می برمش دستشویی و ازش می خوام دستشویی کنه هیچ عکس العملی نشون نمی ده... و فقط آب بازی می کنه. فقط یک بار اتفاقی این کارو انجام داده و خودش هم تعجب کرده که این چیه.  البته باید بگم که حرف هم خیلی کم میزنه. کلمه میگه فقط. آیا دارم زود اقدام میکنم برای از پوشک گرفتن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز

با توجه به ویژگی هایی که می فرمایین، که: " فرزندتون از دفع چیزی نمی دونه، عکس العملی نشون نمی ده و...." به نظر می رسد که زمان مناسبی برای از پوشک گرفتن فرزندتون نیست......به خصوص در مورد پسرها شاید زمان بیشتری برای آموزش چنین مهارت هایی لازم باشد.

توصیه من به شما این است که فعلا از این کار صرف نظر کنید و این آموزش را به چند ماه دیگر موکول کنید تا آمادگی لازم برای این فرایند در کودک ایجاد شده باشد.

موفق باشید.