برداشتن سکه مادرم

سلام . دو ماه پیش من یک مشکل مالی داشتم و اصلا نمیتونستم پیش خانوادم مطرحش کنم تا کمک کنن. وسوسه شدم و یک سکه از طلاهای مادرم برداشتم تا بفروشم و حلش کنم مشکلم رو که فقط من و چهار نفر دیگه خانواده ازش خبر داریم که کجاست جاشون.

من مشکلم حل شد و فراموش کردم که سکه رو بذارم سر جاش، حالا مادرم متوجه شده و چهار نفرمون رو صدا کرد و‌ عنوانش کرد این مسئله رو.

من خیلی ناراحتم از کارم، به نظرتون چیکار کنم که هم آبروم حفظ شه در خونه هم سکه رو پس بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

دوست عزیز شهامت به اشتباه نشان دهنده ی عزت نفس بالای شماست

می توانید با مادر خودتان به صورت خصوصی صحبت کنید و عنوان کنید که از کار خود پشیمان هستید و اگر نتوانستید این مسئله را رو در رو عنوان کنید برای او نامه ای بنویسید و عذر خواهی کنید.

مطمئن باشید با این کار مادرتان حتما شما را خواهند بخشید.

موفق و موید باشید